Veelgestelde vragen

Wij leveren standaard onze pakketten met de hoogste prioriteit. Wij maken gebruik van Bpost/DPD. Voor 16:30 besteld, morgen of overmorgen in huis!!

Indien voor 16:30u besteld op een werkdag, wordt je pakket nog dezelfde dag aan Bpost/DPD overhandigd. Zij leveren normaal binnen 2 werkdagen in België. Al kunnen er uiteraard wel vertragingen zijn.

Verzendingen naar Nederland duren meestal 2 à 3 werkdagen. Maar ook hier kunnen er vertragingen optreden.

 

Wettelijk heeft de koper recht op 14 dagen bedenktermijn, waarbinnen de koper schriftelijk aan YOMMIE  kan meedelen dat hij van de aankoop wilt afzien. De koper draagt de transportkosten voor het retourneren van de aankoop en het aankoopbedrag zal worden teruggestort. In praktijk zal YOMMIE  dit recht enkel kunnen toepassen op non-food artikelen (21% BTW), en dit vanuit hygiënisch oogpunt

De levering zal waarschijnlijk bij de buren aangeboden worden. indien de buren ook niet thuis zijn, laat de bezorger een notitie achter dat zij het de volgende leverdag opnieuw proberen te leveren.

Je ontvangt per mail een bevestiging over de zending. In deze mail staat de track en trace code. Dit betreft een link van Bpost of DPD waarmee je de zending kan volgen.

Je mag ons een e-mail sturen onder vermelding van jouw ordernummer en aangeven welk artikel je mist bij de bestelling en/of welk artikel je verkeerd hebt ontvangen. Wij zullen dit voor je uitzoeken en zorgen ervoor dat je binnen 1 werkdag een reactie ontvangt.

We leveren je pakketje GRATIS Nieuwkerken-waas, Sint-niklaas, Haasdonk, Vrasene, Beveren-waas,  Kruibeke, Waasmunster, Stekene,  Sint-gillis-waas, Temse, Steendorp, Melsele,   Hamme, belsele, bij elke bestelling vanaf €15! Selecteer de optie “GRATIS levering door Yommie” bij het afrekenen. Na je bestelling nemen we contact met je op om een moment af te spreken om je pakketje te bezorgen. De levering wordt verzorgd door het YOMMIE team zelf.

Postcode’s:

9100, 9120, 9170,   9140, 9150, 9111, 9220, 9120, 9160, 9190 . 

De verzending binnen België wordt uitgevoerd door Bpost of DPD. Het maximum gewicht voor 1 pakket is 30kg.

  • Bpost thuislevering
  • DPD thuislevering 

GRATIS verzending vanaf €39 

Bestellingen onder €15 word er €7,50 verzendingkost aangerekend 

Bestellingen van €15 tot €39  word er €4,99 verzending aangerekend

GRATIS verzending vanaf €39


De verzending naar Nederland wordt uitgevoerd door Bpost. Het maximum gewicht voor 1 pakket is 30kg.

  • Bpost thuisadres: €7,99
  • DPD thuisadres : €7,99

  • GRATIS verzending vanaf €70

De verzending naar Duitsland wordt uitgevoerd door Bpost of DPD. Het maximum gewicht voor 1 pakket is 30kg.

  • Bpost  thuisadres: €10,50
  • DPD thuislevering : €10,50

GRATIS verzending vanaf €70 

Als uw bestelling aan ons wordt geretourneerd vanwege een weigering van levering of een verkeerd afleveradres, worden er administratiekosten van  10 euro in rekening gebracht.

na betaling word er een nieuwe afleveringpoging gedaan.